Write Now! 2011

Publisearre op 21 februari 2011

Write Now! 2011

Ben jij tussen de 15 en 24 jaar, schrijf je graag en wil je een MacBook ter waarde van € 1.500,-, een publicatie in Dagblad De Pers of honderden euro’s aan boekenbonnen winnen?

Dan is dit de ultieme kans om je naam te vestigen in literair Nederland en Vlaanderen! Het enige dat je hoeft te doen, is jouw zelfgeschreven stuk te sturen via het inschrijfformulier op de website of via info@writenow.nu. Of het nu gaat om een reisverhaal, een raptekst, poëzie of proza, alles is toegestaan.

Doe dit vóór 28 februari 2011, en misschien hoor jij straks bij de finalisten die kans maken op die MacBook of die plek in de krant. Daarnaast kun je optredens winnen tijdens Geen Daden Maar Woorden Festival Rotterdam, Geen Daden Maar Woorden Festival Den Bosch, De Nachten in Antwerpen en Wintertuin in Nijmegen. De winnaar van de publieksprijs wint onder andere een publicatie in Dagblad De Pers.

De voorwaarden om mee te doen met Write Now!: leeftijd 15 t/m 24 jaar, de inzending is in de Nederlandse taal en bedraagt maximaal 2.000 woorden of 8 gedichten. Voor meer informatie over de wedstrijd: www.writenow.nu.

Kategory
Tags

Diel dit artikel!

Relatearre artikels