Joost Witte

Publisearre op 21 mei 2013

Joost Witte (1966) woont en werkt in Harlingen. Zijn grafiek bestaat uit onderzoek naar gedaantewisselingen. Bekende en onbekende beelden zijn uit hun context gelicht en in een nieuw gesternte bijeengebracht. Het toeval krijgt regelmatig een scheppende rol doordat meerdere etsplaten op 1 prent zijn afgedrukt.

De droge naald ets ‘Het verlangen indiaan te zijn’ is gemaakt voor de tentoonstelling ‘Rembrandt in Zwart Wit’ die van 9 maart t/m 22 juni 2014 in het Hannemahuis te Harlingen te zien zal zijn.

Zie ook: JoostWitte.nl.

 

Kategory
Tags

Diel dit artikel!

Relatearre artikels

  • Kategory: Fotografy,Portfolio

    Vanfleteren studeerde fotografie aan de Hogeschool Sint-Lukas Brussel. Aanvankelijk werkte hij voornamelijk voor de Vlaamse krant De Morgen, maar zijn werk verschijnt ook in magazines [...]

  • Kategory: Fotografy,Portfolio

    Kees Muizelaar (1983, Balk) is documentair fotograaf. Met zijn camera onderzoekt hij wat er al is, maar waar de meeste mensen naar vergeten te kijken.

  • Kategory: Portfolio

    Ik ben geboren in Rijs, 1989. Na mijn studie 'Illustratie' aan Academie Minerva in Groningen, ben ik in september 2010 mijn eigen bedrijf 'Annette Andela [...]