Corrie Grupstra – C

Publisearre op 28 augustus 2014

De afgelopen periode ben ik met veel verschillende dingen bezig geweest; contacten leggen, fotograferen van mensen op verschillende locaties, selecteren van foto’s, vormgeving van het boek, inventariseren van mogelijkheden en onmogelijkheden wat betreft te gebruiken materiaal, maken en laten maken van proefafdrukken van foto’s en het schrijven van teksten.

Aanvankelijk was het plan om een boek te laten drukken maar daar ben ik vanaf gestapt. Via uitgeverij Louise ben ik bij boekbinder Wytze Fopma terecht gekomen en hij  gaat een hand gebonden boek/object maken.

Het eindresultaat wordt nog meer ‘van mezelf’ omdat ik  mee kan werken aan het daadwerkelijke maken van het boek, wat ik echt geweldig vind. Ook het drukwerk ga ik nu zelf doen.

Nu de vorm helder is ga ik de komende tijd de losse onderdelen concreet en op maat maken. Het wordt nog een hele klus  maar ondertussen geniet ik  van wat er allemaal op mijn pad komt en de kant die het op gaat.

 

Kategory
Tags

Diel dit artikel!

Relatearre artikels