Margreet de Jong

Ik ben Margreet de Jong en woon in Drachten. Als illustrator vind ik het belangrijk om iets van mezelf in mijn werk te stoppen om zo authentiek werk te maken. In mijn illustraties spreekt mijn kijk op de wereld. Alles wat er om mij heen gebeurt en alles wat er om mij heen te zien is, kan mij inspireren. Met mijn werk wil ik graag mensen raken en hen op die manier stimuleren om naar zichzelf te kijken, maar ook om meer te genieten van het leven. Probeer van het leven een feestje te maken en niet altijd in het negatieve te blijven hangen. Ik laat in mijn werk graag wat voor je eigen verbeelding over, niet alles is ingevuld, dat mag je als kijker zelf doen.

Illustraties
1. man met plant op zijn hoofd ; illustratie uit de serie ‘portretten’
2. olifant ; illustratie van mijn project over duister
3. bergen ; illustratie van mijn project over duister
4. clown ; illustratie uit de serie ‘portretten’

Voor meer illustraties kun je een kijkje nemen op mijn website; www.margreetdejong.nl.

Reagearje

DE MOANNE

'de Moanne' wol in breed en kreatyf poadium biede foar aktuele en skôgjende bydragen oer kultuer en de keunsten. 'de Moanne' lit sjen wat der yn en om Fryslân spilet, yn taal, byld en nije media. 'de Moanne' ferskynt op it web, op papier en organisearret 'live'-moetingen.