Fideogedicht ‘Mei ik’ fan Ilse Vos

Publisearre op 28 mei 2021

Sjoch hjir it gedicht ‘Mei ik’ fan Ilse Vos en muzyk fan Siebe Zwiers

 

Ilse: ‘Het gedicht Mei ik heb ik geschreven toen het fenomeen corona net bekend was en we de lockdownperiode in gingen. Er werd ineens zo veel gesproken over ziekte in mijn omgeving dat ik graag een tegenkleur wilde geven om weer wat meer balans te brengen. Ik visualiseerde mij een gezond lichaam en een gezond immuunsysteem, en van daaruit ontstond deze tekst. 

Siebe Zwiers heeft er een muzikale compositie onder gemaakt en de tekst tot een soort vers weten te transformeren. 

Door de muziek ben ik weer geïnspireerd geraakt om er videobeelden bij te creëren. Van hieruit is deze video ontstaan!’

Kategory
Tags

Gjin tags

Diel dit artikel!

Relatearre artikels