Geef ‘de Moanne’ cadeau en ontvang zelf ook een cadeau!

Publisearre op 21 juni 2017

Een cadeau waar je iemand 7 keer per jaar blij mee kan maken? Geef een abonnement op cultureel tijdschrift ‘de Moanne’ cadeau! Een abonnement op ‘de Moanne’ heb je al vanaf €10,00! En als je een proefabonnement cadeau doet, krijg jij weer een cadeau van ons retour! Je kan kiezen uit: ‘Renger‘ – Nyk de Vries, de Friese versie, ‘Fryslân, land van talen‘, over de geschiedenis van het Fries , ‘It Achterhûs‘ – Anne Frank, de nieuwe Friese vertaling van een wereldbekend boek, ‘Tije‘ – Mirjam van Houten, een prachtig kinderboek met illustraties van de auteur zelf of ‘Buitenkoken mei Reitse‘ – 65 barbecue-recepten met Friese streekproducten door Reitse Spanninga.

Neem of geef een jaarabonnement op ‘de Moanne’ cadeau voor €40,00 en ontvang 7 nummers per jaar! Een cadeau-proefabonnement voor 2 nummers heb je al voor €10,00. Wil jle een aangepast abonnement? Of één cadeau-exemplaar? Stuur een mailtje naar: abonnemint@demoanne.nl en wij maken het graag in orde.

‘de Moanne’ wil een breed en creatief podium bieden voor actuele en beschouwende bijdragen over cultuur en de kunsten. ‘de Moanne’ laat zien wat er in en om Friesland speelt, in taal, beeld en nieuwe media. ‘de Moanne’ verschijnt op het web, op papier en organiseert ‘live’-ontmoetingen.

Kategory
Tags

Diel dit artikel!